Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Napětí mezi Ivetou Bartošovou (†48) a jejím možná ještě stále přítelem Josefem Rychtářem (65) by se dalo v posledních týdnech opravdu krájet. Po provalení skandálu ohledně údajného napadení zpěvačky jejím druhem, o němž Super.cz informoval jako první, kdy dvojice aféru nejdříve zapírala, aby ji pak po potvrzení ze strany policie následně hodila na muže s postiženou nohou, přicházejí další zprávy. „Iveta Bartošová požádala policisty, aby jejího partnera se synem vykázali z domu,“ dozvěděli jsme se.

K události mělo dojít v neděli (k samotnému údajnému napadení, alespoň podle slov kontroverzní hvězdy, již ve čtvrtek 28. února). „Oba dva muži byli ve tři ráno vykázáni z vily v Uhříněvsi. Museli si rychle sbalit své věci a opustit prostor. Bylo jim oznámeno, že v domě nemají co dělat, když tam nemají trvalé bydliště,“ prozradila kamarádka Ivety.

Jenže druhý den ráno se o rozepřích mezi zpěvačkou a říčanským podnikatelem měl nějakým záhadným způsobem dozvědět Zdeněk Macura. Své bývalé přítelkyni údajně na to konto dvakrát volal, což bylo na psychiku Bartošové moc a tak prý s prosíkem povolala Rychtáře zpátky do zbraně. A před novináři se pak svorně tvářili (Iveta jen do telefonu, nechtěla ukázat svou tvář – pročpak?), jako by se nic nestalo.

„Pepu ty manévry s policajty neskutečně vytočily. Tváří se, že nic neudělal a že jde jen o podivné a nevyzpytatelné chování Ivety. Už víckrát říkal, že kdokoliv se u ní objeví nový, tomu věří víc, než prověřeným starým známým, a říká, že se fakt nechala zmanipulovat, aby ho zničila. Jenže s policií na krku (za jeden případ je už nepravomocně odsouzen, další se prošetřují – pozn. red.) si nemůže dovolit být obviňovaný z bití přítelkyně a tak vážně přemýšlí, jestli se s Bartošovou vůbec stýkat dál,“ prozradila zase spřízněná duše Josefa Rychtáře.

Lidová tvořivost zatím z aféry vyvodila jasný závěr – vtipálci žádají Zdeňka Trošku o natočení komedie z letní Uhříněvsi o životě Pepy a Ivety s názvem Baboplesky…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám