Hlavní obsah
Článek

Ačkoli by tomu asi jen málokdo mohl věřit, Katce Ofince, skromné dívence z podivuhodného pěveckého dua Katka a Jindra, která spíš, než zpívá, uspává okolí, se nejspíš kvůli nově nabyté slávě změní život. Podle našich informací po svém výkonu na nedávné akci v Praze dostala už tolik nabídek, že by jí jiní zpěváci mohli jen tiše závidět!

Katka, která nám na narozeninách pořadatele charit Davida Novotného prozradila, že je bez chlapce, si může mnout ruce. „Volali jsme si spolu a Kačenka byla nadšená. Tím vystoupením na sebe hodně upozornila a nabídky na práci se jí jen hrnou. Pokud vím, tak získala snad dvacet vystoupení,“ svěřil se Super.cz Novotný.

Půlhodinové Kateřinino vystoupení na párty plné známých osobností, kam bohužel musela dorazit bez svého druha v hudební zbrani Jindry, jenž se nemohl uvolnit ze šichty, přijalo obecenstvo v naprostém úžasu. Několik diváků se pak ale odvázalo a zpěv Katky si užilo.

Pokud to takhle půjde dál, skutečně se z milé obrýlené dívky s ofinkou a jejího kamaráda Jindry stanou hvězdy první velikosti a překonají možná i slavné duo Eva a Vašek. Držíme pěsti!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám