Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Která žena si téměř ve čtyřiceti může dovolit vyrazit na společenskou akci v třpytivém průsvitném kompletu jen v kombinaci se sakem a nevypadat jako blázen? Jednoznačně Kate Moss (50). Modelka, která se drží na vrcholu již přes dvacet let, se v úterý dostavila na večírek pořádaný k příležitosti vydání CR Fashion Book Issue 2 v průběhu pařížského týdne módy.

Kate se dostavila do hotelu Shangri-La v černém průsvitném kompletu, jemuž se také říká catsuit, posetém třpytivými kamínky. Tento výrazný prvek už Kate doladila pouze kotníčkovými lodičkami na vysokých jehlách, černým psaníčkem a rovněž černým sakem.

To vzadu nezakrylo ani celé hýždě, a tak Moss předvedla i to, co obvykle zůstává schováno už jen pro oči jejího manžela. Tím je Jamie Hince, jenž slavné britské modelce, která byla podle časopisu Forbes druhou nejlépe placenou modelkou za loňský rok, dělal společnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám