Hlavní obsah
Článek

Taková změna názoru se jen tak nevidí. Agáta Hanychová (38) sice po rozchodu s Mirkem Dopitou nejdříve tvrdila, že za vším jsou jeho nevěry a fakt, že není dobrým vzorem pro syna Kryšpína, když byl stíhán za loupež (když přitom bránil její čest), teď ale obrátila o sto osmdesát stupňů. Konečně kápla božskou. „Mirek za nic nemůže, rozchod přišel z mé strany,“ kaje se najednou Agáta, která přitom předtím z Dopity udělala největšího syčáka pod sluncem.

V rozhovoru pro Aha! dementovala i další své útoky proti expříteli, kterému se vší pravděpodobností nasadila parohy s Jakubem Prachařem (40), s nímž teď randí, a proto ho poslala k vodě. Už prý neplatí, že nemá zájem o syna a nechtěl ho po celé prázdniny vidět. „Mirek je skvělý táta, Kryšpína si může vzít, kdy chce,“ tvrdí nyní.

A co za takovou změnou mediálních vyjádření stojí? Podle našich informací tlak Dopity, který Hanychovou varoval, že jestli vše neuvede na pravou míru, začne mluvit. A že toho za roky soužití asi na modelku bude vědět víc než dost…

Co na názorový obrat exmilenky říká sám Dopita, který od začátku přísahal, že Agátě nezahýbal a že se svými tvrzeními česká Paris Hilton jen dopředu ospravedlňuje kvůli novému vztahu? „Věřil jsem, že Agáta řekne konečně pravdu. Opravdu jsem jí během našeho vztahu nikdy nevěrný nebyl a syna miluju, takže bych s ním byl rád každou volnou chvíli,“ uvedl Mirek Dopita, kterého ve čtvrtek soud uznal vinným z loupeže, ale potrestal ho mírně.

Reklama

Další články

Načítám