Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatel Tomio Okamura, o kterém mladičká bulvární hvězda posledních týdnů Ornella Štiková (31) tvrdí, že s ním chodila ještě předtím, než se „spustila“ s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55), prozradil, s čím se mu Ornella chlubila, když se snažila dostat do jeho přízně.

Údajně prý měla milostný poměr s českým tenistou Radkem Štěpánkem. "Na této slečně mě zaujalo, že mi od začátku tvrdila, že jejím prvním přítelem již někdy v patnácti letech byl český špičkový tenista Radek Štěpánek, což mi následně potvrdila i její matka, kterou jsem jednou viděl,“ svěřil se Okamura v pořadu hudební stanice Óčko Limuzína s Mírou Hejdou.

Okamuru se prý Ornella snažila balit přes sociální síť. „Tuším, že si přišla pro podpis, samozřejmě, že jsem netušil, že pak začne do médií vyprávět, že se mnou chodí,“ líčil Okamura, který na Ornelle nenechal nit suchou.

"Vypadá to, že tato slečna se dlouhodobě snaží přiblížit k různým známým a hlavně bohatým českým mužům a snaží se na nich různými způsoby parazitovat," nebral si servítky podnikatel.

Jak by se Ornella měla podle Okamury chovat a jaká další drsná slova o své údajné exmilence řekl? A co si o něm vlastně myslí ona? To všechno se dozvíte už v pondělí ve 21:10 na TV Óčko, kde odstartuje další díl Limuzíny s Mírou Hejdou. Hostem Míry Hejdy nebude nikdo jiný než Ornella Štiková.

Reklama

Další články

Načítám