Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins evidentně šlápla do vosího hnízda, když se pustila s otcem své dcery Matějem Homolou do otevřeného mediálního sporu. Muzikant, který s novináři téměř nekomunikuje, si už nenechal líbit válku s expřítelkyní a jejím chlapcem Rytmusem před blížícím se soudem ohledně péče o dceru Lauru a rozhodl se pro Super.cz exkluzivně promluvit. Ve druhé části povídání hovoří o nevěře své i Dary, o dceři jako výrobním nástroji, a také o tom, že Rytmus podle něj je "tak trošku divnej" a navíc srab.

Matěj Homola v první části rozhovoru, který vznikl ještě před jeho odjezdem s dcerou do Španělska, naznačil cosi o kokainové minulosti Dary, promluvil o tom, že Rytmus je primitiv a svou exmilenku obvinil ze zneužívání dcery pro její vlastní slávu.

Matěji, jak probíhá váš styk s malou Laurou? Brání vám v něm Dara Rolins (51)?

Ne, mám Lauru z poloviny času, v tomto je Darina rozumná. Ale chce to změnit.

Expřítelkyně ve sporu znovu vytáhla vaši údajnou nevěru před dvěma lety. Berete to jako argument?

To bude Darina omílat v každém rozhovoru do nekonečna. Ano, podvedl jsem ji. Jenže v době, kdy jsme spolu už půl roku nežili. Ten argument tedy neberu. Všechno bylo trochu jinak. Ale raději necháme veřejnost u toho, že Darina byla věrná přítelkyně a já jsem byl ten hajzl.

Když jste si tehdy sypal popel na hlavu, tvrdil jste, že sám jste už poznal nevěru z opačné strany, ale nebyly z toho fotky jako u vás. Mluvil jste tehdy konkrétně o nevěře Dary Rolins?

Nezlobte se, tohle bych opravdu nerad komentoval.

Opakovaně vyjadřujete obavu o kvalitu výchovy Vaší dcery. Dara s partnerem Rytmusem (47) ji jistě zahrnou podle vás možná až přebytečným luxusem, ale také přehnanou medializací, zatímco vy jí můžete dát normální život a klid. Nevnímal jste ale tohle riziko už v době, kdy jste se s Darou rozhodli mít dítě? Vždyť její potomek nemůže být anonymní.

Nevnímal. Nevěděl jsem, že Laura bude jednou výrobní nástroj. Že existuje Rytmus a budu s ním příbuzný, to by mě už vůbec nenapadlo. Já netvrdím, že jsem super otec, jsem normální člověk a chci, aby z Laury byla normální holka s normálním dětstvím. Pokud bude chtít být celebrita, která se neobejde bez pětihvězdičkových hotelů, ať si tak vybere někdy sama.

Rytmus tvrdí, že od vás chodí Daře sprosté esemesky a telefonáty. Je to pravda?

Rytmus chce vyvolat dojem, že brání svou přítelkyni před zlým narkomanem, co ji pronásleduje po telefonu. Je to směšný. Je úplně mimo mísu. Celé je to o tom, že je mu doma servírována nějaká pravda a on má proto o všem dost naivní představy. A jestli tomu tak není, opravdu se přikláním k variantě, že je trošku divnej.

Situace je velmi vyhrocená. Dokážete si představit, že byste si po tom všem ještě dokázali sednout k jednomu stolu a v zájmu dítěte, které je tak či onak určitě nesvárem rodičů poškozeno, se snažili najít nějaký kompromis?

Zkusil jsem všechny cesty a moc bych o to stál. Darina o to nestojí, nechce dialog, žhavit to přes média, to jí přijde jako cesta. Prosil jsem ji mnohokrát, ať se uklidní a utne to. Vyzýval jsem ji přesně k tomu, ať si sedneme a domluvíme se, nechtěl jsem to řešit ani přes soud, ani přes média. Především kvůli Lauře. Co dělám, je jen to, že reaguju na její kroky a kroky Paťky. I s tím bych to rád řešil osobně, jenže se mi vyhýbá a jediné, na co se zmůže, je řešit mě na svém profilu.

Reklama

Další články

Načítám