Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno krásné zpěvačky ze Zlína Alice Konečné si jistě nepamatují jen její skalní fanoušci. Ano, je to přesně ta holka, která tvořila tu hezčí část z dua Le Monde, jehož hit Vzducholoď před nějakou dobou zněl snad ze všech rádií.

Po delší odmlce je Alice zpět, aby opět (první desku s názvem Holka co máš ji rád vydala už v roce 2002) nastartovala svoji sólovou kariéru. Na jaře představila singl Jedna noc, jehož text složil Tomáš Klus, a v současné době vychází singl Jen ty a já, který je předzvěstí její zbrusu nové desky, jež by měla světlo světa spatřit příští rok.

Že je natáčení singlů a klipů k nim velmi vzrušující záležitostí, to zná každý zpěvák. Alice však tento zážitek nechtěně posunula ještě o level výš. Při natáčení klipu totiž chytl kostým, který měla na sobě, a málem to skončilo dost neslavně. Naštěstí to ale odnesla „jen“ popálená ruka.

Na výsledek toho, co vznikne, když své síly spojí Alice, Viktor Dyk, jenž je podepsán pod textem písně a Jan Gajdoš alias DJ Piper, který složil hudbu, se podívejte ve videu.

Další články

Načítám