Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Ben Affleck je ideálním maminčiným chlapcem. Čtyřicetiletý hollywoodský filmař totiž prohlásil, že idolem či vzorem pro něj celý život byla vlastní matka.

Byla to také Christine Afflecková, kdo se rozhodl, že oba její synové, Ben i Casey, budou herci. Přihlásila je ke svému známému, jenž pracoval jako herecký agent, a pomohla jim tak dostat se do Hollywoodu.

„Je to výjimečná žena. Byla vždy mým vzorem. Vždy se nám hodně věnovala, milovala nás a vždy nám jasně dávala najevo, když jsme vyrůstali, jak se k lidem chovat správně a co je špatné, a že tu lidé nejsou proto, aby plnili naše rozmary a touhy,“ prohlásil o své matce Ben v rozhovoru pro magazín OK!.

Affleck je také trochu pověrčivý. Přiznává, že s manželkou Jennifer Garner mají úžasnou rodinu a jemu se teď navíc daří pracovně. Jenže se to obává říkat nahlas.

„Mám obrovské štěstí. A cítím se být požehnaný, že se můžu rozhlédnout a mám zdravou rodinu. A práci! Takže jo, teď jsem v dost dobrém postavení. Zatím je to dobré. Ale já to řeknu, pak přijdu domů a vše exploduje,“ dodal Affleck.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám