Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Táňa Kuchařová (36) sice brzy opustí Českou republiku a vrátí se do svého druhého domova v Americe, koncem listopadu se ale hodlá vrátit do rodné vlasti. Stane se totiž jednou z hlavních hvězd prvního ročníku maškarního plesu Masquerade, který opírá své základy o proslulé maškarní bály na dvoře Ludvíka XIV.

Miss World 2006 na akci převezme výtěžek z tomboly pro svou nadaci Krása pomoci, jejímž posláním je usilovat o řešení problematické situace seniorů v České republice a zlepšení kvality jejich života.

„Myšlenka uspořádat maškarní bál z éry Ludvíka XIV. mne upřímně nadchla, a proto mne potěšilo, že se organizátorky rozhodly výtěžkem z tomboly podpořit práci naší nadace,“ řekla Kuchařová.

Kuchařová by ráda na ples zavítala se svým přítelem Lanem Carlsonem. „Budeme se snažit přiletět oba," říká. Hvězdný pár prý hodlá dodržet i dress code velké večerní s maskou. „Pravděpodobně obleču róbu v dobovém stylu," říká s nadšením Táňa.

Společenské akce se modelka nemůže dočkat, neboť prý tančí velmi ráda a dobře. „V tanečních jsme byli s mým tanečním partnerem nejlepší pár. Tanec je moje vášeň," neskromně uzavírá náš rozhovor Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám