Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká představitelka populární seriálové Hannah Montany Miley Cyrus (18) si v těchto dnech užívá brazilského slunce přímo na vyhlášených plážích v Rio de Janeiru. Popová princezna je nyní zhruba v polovině svého turné s názvem Gypsy Heart World Tour a na pláži dováděla s maminkou Tish a společnou kamarádkou. Nutno podotknout, že Miley v šedostříbrných plavečkách vypadala naprosto božsky!

Vytížená Miley si jistě dovolenou a relax na pláži Barra da Tijuca zasloužila, jelikož si prožila náročný rok, kdy měla nejen plno práce, ale především musela zvládnout rozchod rodičů. Nyní se však zdá, že se její matka s otcem Billy Rayem znovu usmiřují a na osmnáctileté zpěvačce byla dobrá nálada znát.

Miley je již delší dobu známá tím, že se na koncertech obléká do příliš vyzývavých modelů, které se k ní vzhledem k věku nehodí. Loni v prosinci byla navíc spatřena, jak kouří vodní dýmku. Možná právě proto byla v lednu již podruhé zvolena osobností, která má nejhorší vliv na mladé dívky.

To však nic nemění na skutečnosti, že by se Cyrus se svým tělem mohla okamžitě postavit mezi nejslavnější a nejkrásnější modelky světa a rozhodně by si ostudu neudělala. Jen těžko by se hledala chyba na jejím plochém bříšku, pevném pozadí a dlouhých štíhlých nohou. Není se však čemu divit. Postava její maminky Tish je totiž také dokonalá a Miley tak zřejmě bude mít to štěstí, že se "pomamila".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám