Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se zdá, kostymérky seriálu Spartakus mají méně práce, než by se na výpravný seriál z období starověkého Říma mohlo zdát. Nahé scény v něm totiž nejsou ničím výjimečným a herečky, které na roli v tomto úspěšném projektu v produkci stanice HBO kývnou, musí počítat s tím, že dřív, nebo později se budou muset ukázat v rouše Evině.

V posledním díle musely svléknout svršky rovnou dvě krásky - Ellen Hollman a Gwendoline Taylor. Brunetka Gwendoline hrající postavu Sibyl měla scénu o to těžší, že musela nehybně stát před kamerou úplně nahá poměrně dlouho. Tato novozélandská herečka přitom původně studovala postprodukci, ale profesoři jí řekli, že patří před kameru.

Devětadvacetiletá blondýnka Ellen Hollman následně odhalila pouze ňadra. Ellenin filmový debut se datuje do roku 2000, kdy si zahrála v komedii Malcolm v nesnázích. Následně se objevila v několika seriálech a také v hororu Azyl z roku 2008.

Reklama

Další články

Načítám