Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud se živil hlavně moderováním nebo zpěvem v muzikálu Děti ráje. Nyní dostal exmanžel Simony Krainové (51) Bořek Slezáček (56) novou příležitost. Bude hrát hlavní roli v americkém filmu. "Je to béčkový horor, žádné velké umění," upřesnil Bořek.

"Ale budu tam od začátku až do konce, protože jsem ten největší zabiják. Ale samozřejmě na konci také umřu," prozradil Bořek, který se v každé volné chvíli učí scénář, který je samozřejmě v angličtině. "Radši bych jenom chrčel a vydával zvuky," smál se Slezáček na párty, kde se předávaly prestižní kuchařské ceny S. Pellegrino.

Novým projektem se na večírku pochlubili i Ota Balage s Bárou Basikovou (61) a Danem Bártou, který se ve společnosti objevuje zcela výjimečně. Ota Balage, hudební režisér a dirigent všech českých verzí muzikálů Andrewa Lloyda Webbera, uvádí koncert z písní muzikálů Jesus Christ Superstar, Phantom of the Opera, Evita či Cats v divadle Hybernia. A Bára s Danem si v něm kromě mnoha dalších zpěváků zazpívají. Bárta poprvé jako Ježíš, Basiková jako Evita.

Další články

Načítám