Hlavní obsah
Článek

Nedávné odhalení serveru Super.cz, který jako první přinesl zprávu o tom, že Josef Rychtář (65) měl opět natlouci své manželce Darině Rychtářové (66), a jenž jako jediný také přinesl exkluzivní snímky pořízené krátce po incidentu v nemocnici, vyvolalo mezi čtenáři vlnu rozhořčení. Zatímco jedni se zlobí, protože si myslí, že muž by ženu neměl uhodit ani květinou, jiní poukazují na zjevné rozpory v tvrzeních milence Ivety Bartošové (†48), podle kterého si měla jeho stále ještě choť zranění přivodit sama sebepoškozováním či pádem ze schodů. „To musela spadnout z Petřínské rozhledny. A podlitinu na vnitřní straně paže si člověk sám neudělá. Ani se sám nepřiškrtí tak, aby to bylo na jejím krku vidět,“ zlobí se čtenáři.

Fakt, že Rychtář údajně zbaběle nepřizná, že své paní zmaloval ciferník, a naopak tvrdí, že za vším jsou neurologické problémy, pády na schodech či sebepoškozování, je terčem posměchu mnoha čtenářů. Ti například dost logicky uvádějí, že Rychtářová asi nemá důvod si ubližovat, když je to ona, kdo se chce mermomocí rozvést, a naopak Rychtář jí v tom vehementně brání a dosud ji uhání s vyznáními lásky.

„Jakkoliv přemýšlím: upadnu, nabiju si hubu, třeba i prso... například, ale vnitřní stranu paže? Navíc tam je jasně vidět stopa držení a další prsty na podlitině,“ komentuje pak jeden z nich na Facebooku exkluzivní snímky serveru Super.cz. „To jo ... ona spadla a pak ještě dvanáctkrát! Tak chytrý může být fakt jedině on, tasit takovou ch**ovinu ! Pak šla a poškozovala se tím, že se škrtila… Pak to tedy vypadá, že Darina spadla sama ze schodů Petřínský rozhledny,“ přisazují si další.

Jiné zase zlobí to, že Iveta Bartošová, která Rychtářové rozvrátila rodinu, má drzost předstoupit před kameru a nakydat na ni kýbl lží o sebepoškozování. „Tahle spiťarka má ještě drzost házet špínu na ženskou, které zničila celý život?… Asi se nazobali malých zelených a zapili to alkoholem od Draka,“ dodává další čtenář antistránek Bartošové na Facebooku v narážce na zabijácké nekvalitní pití, které má na svědomí už několik životů.

Reklama

Další články

Načítám