Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) nechal svou novou partnerku Andreu Šťastnou s kamerou Super.cz chvíli o samotě. To neměl dělat. Studentka andragogiky neměla problém rozpovídat se o čemkoli. Prozradila dokonce, že po necelých dvou měsících, kdy nemají s partnerem žádné soukromí, zvládli už i první sex.

Andrea také prozradila, že její maminka je stejně stará jako Jiří. Tatínek dokonce o pár let starší. "Ale chtějí, abych byla šťastná a pokud jsem zrovna s Jirkou, nic nenamítají," řekla. Svěřila, že Pomeje ji nejprve zaujal svým mužným hlasem. "Má velké charisma," rozplývala se.

Zájmu médií se nebojí, i když samé žádné umělecké ambice nemá. "Nečekal jsem, že najdu holku, která není z branže a nechce být herečkou, zpěvačkou nebo modelkou. Je to skvělé," chválil ji i Jiří.

Jeho bývalé manželky Michaela Kuklová a Iveta Bartošová (†48) mají s jeho novou láskou společnou jen jednu věc. "Je to neuvěřitelné, ale všechny milují koně. Andrea měla dokonce dva, závodí v parkuru,"vyprávěl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám