Hlavní obsah
Článek

Když nedávno u domu Tomáše Řepky a Vlaďky Erbové (42) zastavilo policejní auto, které přivolal exmanžel modelky kvůli tomu, že mu odmítla dát na noc dceru Viktorku, vypadalo to, že se rozpoutává opravdu hnusná válka o dítě. Nám se však podařilo zjistit, že dvojice nyní dokonce míří na sociálku, aby zachránila své vztahy s malou holčičkou!

Ačkoliv se jí případ netýká, překvapivě do něho zasáhla partnerka sparťanského útočníka Taťána Makarenko. Ta reagovala na náš článek o Erbové, jež se kvůli telefonátu od bývalého chotě psychicky složila na jevišti. „Tak to už fakt nemůžu. Můžete napsat článek o tom, že Vlaďka opravdu tahá malou k psychologovi. Malá je naprosto v pořádku a tátu vidět chce,“ napsala nám Makarenko, kterou prý celá situace vysiluje a chce, aby už vše dospělo k závěru. Erbová několikrát v minulosti řekla, že si zatím nepřeje, aby bez jejího vědomí Bahenský dcerku se svou novou láskou seznamoval, a to se asi začínající modelce nelíbí. A proto usmiřujícím se exmanželům začala do celé záležitosti mluvit.

„Zdeněk měl mít malou podle rozsudku každý lichý víkend. Bez jeho vědomí bylo u soudu změněno, že malou uvidí každou lichou středu na dvě hodiny. To je vážně vrchol. Zdeněk bojuje o to, aby ji mohl mít co nejčastěji, a ještě se mu dostalo tohoto,“ zlobí se Bahenského družka. Jenže asi nemá správné informace. V době, kdy nám napsala, byl totiž podle našich zdrojů Bahenský mimo domluvený a soudem schválený termín s Viktorkou na procházce.

Erbová se odmítla ke zprávě vyjádřit a odkázala nás na svého advokáta. „Informace od slečny Makarenko jsou pro nás neznámé. Rodiče se dohodli, že se vzhledem k zájmu dítěte domluví s orgánem sociální péče na termínech, kdy by ji otec mohl navštěvovat, a budou úzce spolupracovat. Žádné nové soudní rozhodnutí o styku otce s dítětem však vydáno skutečně nebylo. Rodiče vždy fungovali na základě domluvy, protože kvůli zaměstnání otce styk nemohl být a nebyl přesně naplňován. Takže pokud tomu nebránil objektivní zájem malé Viktorky – například nemoc, povinnosti ve školce nebo již dříve naplánovaný program – vyhověli si. Paní Erbová je navíc takového názoru, že zpráva oné slečny opět zasahuje do jejího soukromí a obviňuje ji coby matku ze špatné výchovy, s čímž zásadně nesouhlasí,“ uvedl nám právní zástupce Erbové Alexander Király.

Reklama

Další články

Načítám