Hlavní obsah
Článek

O slavomance Ornelle Štikové, dívce, která si myslí na manžela moderátorky Gabriely Partyšové (45) a prý je s ním těhotná, dlouho nebylo slyšet. Možná sama pochopila, že její obvinění Jiřího Menzela, že pustil do médií její nahé fotky, už bylo za hranicí. Nyní ale znovu pronikly na veřejnost Štikové zprávy ze sociální sítě, ve kterých píše o exmilenci Koktovi. Je vidět, že jí pořád nedá spát a ráda by Gábinu připravila o manžela. Dokonce se prý o tom, jak na něj, radí s církví!

„Miluju ty telefonáty od táty. Jak vždycky někde potká v centru Pepu v bílé košili,“ napsala si na Facebook Štiková, které celebrity nemohou přijít na jméno a tvrdí, že i záchodové prkénko má větší inteligenci.

Ale to rozhodně není vše. „Toto není jediný Ornellin status o Koktovi, měla i jiné, ale ty už smazala. Měla tam nějaký, že se v kostele baví s farářem o Koktovi,“ tvrdí zdroj, který redakci Super.cz o nejnovějším počinu Ornelly informoval. Tu evidentně čekají těžké časy. Jak nám totiž Partyšová řekla, skutečně proti ní chystá právní kroky.

Reklama

Další články

Načítám