Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také zpěvačka Lucie Bílá (58) oslaví už ve čtvrtek svátek zamilovaných - Den svatého Valentýna. Podle ní je Valentýn už velice rozšířený svátek a rozhodně ho nelze opomenout.

„Ten den se nedá přehlédnout, tak jako se nedá přehlédnout Silvestr nebo Štědrý večer. I ten nejzarytější bručoun změkne a aspoň se usměje,“ míní mnohonásobná Slavice, která pro svého partnera Petra Makovičku chystá krásný dárek.

„Nemám žádné tajné plány. Jen s sebou pořád nosím háček a přízi a háčkuju každou volnou chvíli malá červená srdíčka. Ještě nevím, komu je, kromě své lásky, dám, ale nechávám to náhodě, alespoň tak to mám ráda. Koho ten den potkám a budu mít pocit, že by mohl mít radost, tomu dám uháčkované srdíčko,“ prozradila.

Na svátek zamilovaných však bude i pracovat. „Mám ten den charitativní koncert pro faráře Zbigniewa Czendlika a dopoledne před tím předávám 250 tisíc korun motolské nemocnici na vybavení tamního stacionáře pro nemocné rakovinou,“ svěřila se zpěvačka.

Pro Lucii byl loňský rok opravdu rušný. Za sebou má nová muzikálová představení, šňůru vánočních koncertů, stala se tváří minerálních vod, podporovala důležitost pitného režimu, točila film a ještě se musela vyrovnat se smrtí milované Jiřiny Jiráskové (†81).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám