Hlavní obsah
Článek

Nedávno ohlášená kuriózní svatba folkového krále Honzy Nedvěda s jeho staronovou partnerkou Pavlínkou během koncertu v Lucerně vyvolala obrovský poprask. Dokonce takový, že se po lístcích jen zaprášilo. Na Honzu i jeho bratra Nedvěda se ale chtějí přijít podívat další tisícovky lidí. „Museli jsme přidat ještě jeden koncert,“ řekl Super.cz producent Jiří Pomeje (†54).

Právě ten má se svou partnerkou Andreou Šťastnou na starosti vystoupení, v jehož přestávce si řeknou Honza s Pavlínkou své "ano". „Po lístcích se jen zaprášilo. Mysleli jsme, že poslední kusy se budou prodávat těsně před koncertem, nakonec ale nezbyl jediný už po pár dnech po ohlášení koncertu. Takže jsme se s Nedvědy domluvili a hned druhý den, třináctého října, se přidává ještě jedna Lucerna,“ říká Andrea s tím, že narychlo museli měnit reklamní kampaň.

„Stála nás milión korun, byla by ale houby platná, když už je vyprodáno, tak jsme ji narychlo předělávali s odkazem na druhý termín,“ dodává. A i když ani přes velký zájem nebude možné neobvyklý obřad opakovat i podruhé, nějaké to překvapení na nás přeci jen čeká. „Třeba se jeden den vezmou a druhý den rozvedou. Ne, to si dělám legraci, to bych jim nepřála,“ uculuje se dívka bouřliváka Pomejeho.

S ním měla jít do chomoutu prvního září, ale nemoc a zrušený hudební festival jim zhatily plány. „Teď už možná na svatbu mít budeme. Ale až na jaře. Teď ale všechny síly soustředíme na to, aby měli Honza, Franta a Pavlínka ze svého velkého dne radost,“ dodala kráska Šťastná.

Reklama

Další články

Načítám