Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obecně platí, že modelky mají políčeno zejména na profesionální sportovce. Dalo by se tedy očekávat, že Linda Bartošová bude ve svém živlu na vernisáži fotografií fotbalové reprezentace. Navíc fotbalisté na fotkách Ondřeje Pýchy odhalují svá vypracovaná těla nahoře bez. Úřadující Českou Miss World ale polonazí čeští reprezentanti nechali zcela chladnou.

„Abych byla upřímná, tak fotbalisti mě nezajímají vůbec," s jistou nadsázkou vypustila z úst modelka a rázem se opravila: „To zní možná až moc ošklivě. Ráda se podívám na vysportované tělo, ale fotbalista by jako partner nebyl nic pro mě." Bartošová považuje obvyklé spojení modelka - profesionální sportovec za děsivé klišé.

Je otázkou, jestli se Linda vyhýbá sportovcům obloukem už jen z principu, nebo je něco pravdy na tom, že už nějaký ten pátek chodí s režisérem a dýdžejem Slávkem Horákem (37). Bartošová o svých vztazích zásadně nemluví, a tak můžeme jen vyčkávat, co ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám