Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitel titulu Muž roku 2010 Jan Hájek se rozhodl skoncovat se samotou, která ho sužuje od nedávného rozchodu s přítelkyní. Jejich vztah skončil po dvouletém trvání.

Honza sice tvrdil, že chce být sám a věnovat se pouze práci, ale blížící se svátek zamilovaných Valentýn ho donutil zásadně přehodnotit situaci. Hájek se rozhodl neponechat nic náhodě a předtím, než potká svou slečnu Osudovou, chce na svém zevnějšku pořádně zapracovat.

„Pro svou budoucí partnerku chci samozřejmě vypadat co nejlépe. Proto hodně cvičím a chodím na samoopalovací nástřiky," říká Honza, který se nechal vyfotit krátce po jedné aplikaci samoopalovacího nástřiku. Vy tak máte možnost ho vidět v dost odvážném spodním prádle.

„Když jsem zjistil, že je samoopalovací nástřik aktuálně v nabídce leteckého simulátoru, který vám v rámci leteckých simulací umožní vypravit se například do Karibiku a dalších exotických destinací, nemohl jsem jakožto hravý chlap odolat a spojil příjemné s užitečným,“ směje se Hájek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám