Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kristelová (44) opět nafotila pořádně sexy fotografie. Pro jedno solární studio se svlékla do plavek, vystavila své křivky a u toho si rajcovně pokuřovala cigaretu. A pánové, tohle tělo je nyní k mání!

Moderátorka si potrpí na focení žhavých fotografií. Obzvlášť poslední dobou. A není divu. Kateřina se dva roky po porodu dcery Claudie dostávala do formy a nyní má tělo snů. "Tuhle postavu jsem si doslova vydřela a musím říct, že takhle nízkou váhu jsem neměla ani ve dvaceti," řekla Super.cz Kristelová. "Modelka nejsem, nikdy nebudu. Nohy jako Kobzanka mít nikdy nebudu, protože jsem holt narostla jen do výšky 165 centimetrů. Ale jsem spokojená," přiznává.

Jaký je tedy Kateřinin recept na tělo snů? "Makám ve fitku, chodím poctivě několikrát týdně na power plate a poctivě jsem rok držela krabičkovou abcdietu. Do toho starost o dceru a co určitě nedoporučuju, taky stres. Rozvodem člověk zkrátka zrovna nenabere," dodala sexy moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám