Hlavní obsah
Článek

Pro svůj sen jsou mnozí lidé ochotni udělat to, čeho by bez vytyčeného cíle možná nikdy nedosáhli. Britka Liz Evans (27) se rozhodla, že shodí téměř polovinu své hmotnosti, aby se vešla do vysněných svatebních šatů velikosti 38 a byla krásnou nevěstou. To vše se jí nakonec povedlo a k tomu dostala ještě jeden bonus navíc.

Liz mívala kdysi devadesát kilogramů a nosila oblečení velikosti 48. Předtím, než se jí podařilo zhubnout, samu sebe nazývala tlustou a nevkusnou a ve svém těle se necítila dobře. „Věděla jsem, že bych nebyla schopná se na svatbě uvolnit a být sama sebou. Věděla jsem, že mě můj snoubenec Fran miluje bez ohledu na to, kolik vážím, ale byla jsem rozhodnutá, že se nechci na svatbě cítit špatně,“ uvedla Liz.

Odhodlaná žena se rozhodla nastoupit do hubnoucí skupiny nazvané Slimming World v lednu roku 2012 a díky péči odborníků a vlastní vůli se jí dařilo kilogramy úspěšně shodit.

Liz dokázala zhubnout více než třicet kilogramů a svou vytouženou róbu si na svatbě nakonec oblékla. Kromě toho byla zvolena klubovou Miss Slinky 2013 neboli hubenou miss.

Reklama

Další články

Načítám