Hlavní obsah
Článek

Taková to měla být sláva! Už v sobotu si měl producent a moderátor VIP zpráv Jiří Pomeje (†54) vzít za ženu svou přítelkyni Andreu Šťastnou. Hostina se měla konat na usedlosti v jižních Čechách, pozváno bylo několik set hostů, stoly se měly prohýbat pod místními dobrotami. Místo toho ale dvojice pojede na výlet. „Uděláme si spolu romantiku,“ plánuje Jiří.

Ten chtěl veselku uhradit z příjmů, které jemu a jeho drahé polovičce měly plynout z popového festivalu, který ale nakonec, údajně kvůli gynekologické operaci Andrey, museli zrušit. Proto také odsunuli svatbu. „Nejsou na ni prachy. Takže v poledne, kdy jsme si měli říct ano, budeme s Andreou někde na romantickém výletě. Místo statisíců za něj utratíme maximálně pětistovku. Předběhne nás vlastně i Honza Nedvěd,“ naráží Pomeje na to, že písničkář řekne ano své dlouholeté přítelkyni Pavlínce dvanáctého října v pražské Lucerně na koncertě, který produkuje právě on se svou snoubenkou.

„Trochu mu závidím. Honza bude mít svatbu uprostřed koncertu a svatebních hostů tak bude mít asi tři tisíce,“ usmívá se Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám