Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) promluvil o svém bývalém kamarádovi, výtvarníkovi Dominikovi Marešovi, který je obviněn ze znásilnění a zítra ho čeká soud. Mareš ve svém bytě s kamarádem podle obvinění měl pořezat ženu a poté ji měli oba znásilnit. Oba muži si kvůli tomu loni poseděli ve vazbě.

Slezáček zná Mareše velmi dobře. Dokonce společně nějaký čas bydleli. "Známe se dobrých 25 let z Ostravy. Dokonce i když jsem žil ve Španělsku, přijel tam za mnou, našel jsem mu tam práci, bydlel v mém bytě. Stejně tak potom v Praze," řekl Super.cz Slezáček.

A co říká moderátor na Marešovo obvinění? "Že by nutil ženu k sexu, mi přijde zvláštní, spíš bych uvěřil tomu, že by nutil muže," usmál se Slezáček a naznačil tak, co si myslí o výtvarníkově orientaci.

"Možná se s tím kadeřníkem tomu děvčeti jenom mstili," říká Slezáček. "Je možné, že dva zfetovaní homosexuálové doráželi na děvče, které bylo vyděšené. Že by ji řezali, se mi nechce věřit. Domino nikdy násilník nebyl," upřesňuje.

S vážností pak ještě dodává. "Je to hrůza. Raději bych věřil tomu, že se to nestalo," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám