Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) nejprve odjela se synem Kryšpínem na chalupu do Orlických hor, aby si odpočinula od nevěrného přítele Mirka Dopity, kterému navíc zrušila svatbu a nyní se zbavuje společného psa.

„Za odvoz daruji výmarského ohaře, je mu jeden rok a je milý a poslušný. Jen do dobré rodiny se zahradou,“ napsala Agáta na sociální síť.

Pejska Baccia si přitom Agáta pořídila společně s Mirkem Dopitou, a tak se ihned nabízí otázka, zda se pejska nechce zbavit kvůli probíhající partnerské krizi. Modelka však skálopevně tvrdí, že pes musí pryč kvůli bezpečnosti jejího syna Kryšpána.

„On si zvyknul, že si může k mamčinýmu psovi, zlatému retrívrovi Pipovi, všechno dovolit. Dloube ho do očí a tahá za uši. A to by Baccio asi neskousl, tak ho radši dám pryč," řekla Agáta Prásk.tv.

Není to ale první pes, kterého se modelka předčasně zbavila. Už kdysi kvůli časové zaneprázdněnosti přenechala jiným majitelům fenku čivavy Vivien. Přesto je modelka nepoučitelná a pořizuje si další psy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám