Hlavní obsah
Článek

Modelka Renata Langmannová (37) předvedla snímky svého hříšně skvostného těla, které dosud mohl vidět pouze její partner Ondřej. Modelka aktuálně nafotila pro výrobce designových sprchových koutů svůdný kalendář, kde odhodila nejen všechen svůj stud, ale i šatstvo.

„Kalendář jsem fotila již několikátý. Ale při žádném focení jsem nebyla celou dobu pod proudem vody, byla to zajímavá zkušenost. Výsledné fotografie jsou opravdu výjimečné a mají osobitý charakter,“ řekla Renata, která se svlékla ve sprše stejně jako Jitka Válková, Andrea Verešová nebo Muž roku 2010 Jan Hájek.

Ne každá modelka má takový úspěch jako Česká Miss 2006 Renata Langmannová, která se může pochlubit několika svými kalendáři, ve kterých se nebojí odhalovat svůj přirozený šarm a temperament.

Autorem snímků je fotograf Jan Tůma, který s Renatou spolupracoval již několikrát. Z jejich společné práce vždy vzešel okouzlující výsledek, který jen dokládá fakt, že Renata právem patří mezi uznávané a nejvyhledávanější modelky nejen u nás, ale i v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám