Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mužem roku 2012 se stal Robert Anderle (23), jehož Super.cz tipoval na vítěze již během soustředění finalistů. „Tenkrát jsem vám nevěřil a ani sám sobě,“ svěřil se krasavec, který si z Náchoda, kde se soutěž odehrála, odnesl ceny za statisíce.

Robert Anderle pracuje v modelingu, ale zároveň spolu s otcem provozuje velkou instalatérskou firmu. „I když bych chtěl využít šance, která se mi nabízí v modelingu, tátu nemůžu nechat na holičkách. Rodinná firma je rodinná firma. Máme velké kontrakty v Rusku a Kazachstánu,“ upřesnil Robert, který je tak dost finančně za vodou a leckterá dívka by si na něj mohla brousit zuby. „Prozatím jsem se ještě nerozešel se svou dívkou, i když jste mi to při soustředění radili,“ dodal Robert.

Slovenský titul Muž roku 2012, který se v Náchodě také už několik let uděluje, získal svalnatý Karol Partika (29), jehož už při představení finalistů překřtila moderátorka Tereza Zimová na “Papriku“. „Vím, že mi teď Paprika bude říkat každý, ale ten titul mi za to stojí," řekl Super.cz Karol.

Reklama

Další články

Načítám