Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejednou způsobila v britských fotbalových klubech poprask, když se provalily její pletky s některým z ‚čutálistů‘. O Imogen Thomas se proto vžilo nelichotivé přízvisko ‚holka pro všechno a pro všechny“. Kromě profesionálního svádění se vnadami obdařená Velšanka Imogen věnovala předvádění spodního prádla nebo účinkování v reality show.

Ostřílená svůdnice Imogen Thomas (30) se nakonec nechala přivést do jiného stavu neplánovaně někým úplně neznámým. Otcem dítěte, které se má narodit již za měsíc, je pohledný osmadvacetiletý finančník Adam Horsley - tedy žádný slavný fotbalista, ani sportovec. Dvojice spolu ale zatím stále tvoří pár a na miminko se prý oba těší.

Ani Imogen si nemohla nechat ujít hit posledních let mezi celebritami - odhalené focení s těhotenským bříškem. Velšská modelka se s tím navíc vůbec nepárala a pro magazín New! se nechala zvěčnit tak, jak ji příroda stvořila, nebo jen v titěrných kalhotkách. Modelka ale přiznává, že se v novém těle necítí příliš dobře: „Je mi trochu na nic a nepohodlně, jak jsem přibrala. Už si nepřipadám sexy. Nabrala jsem z 57 kilogramů na 70. Zaregistrovala jsem, že mám silnější ruce a další den jsem viděla své fotky s druhou bradou, ale doufám, že je to jen zadržováním vody v těle a po porodu to půjde všechno pryč.“

Největší aféra Imogen Thomas z května 2011 je spojena s hráčem Manchesteru United Ryanem Giggsem, který byl ženatý a měl dvě malé děti. Jeho poměr s Imogen se provalil těsně před finále Ligy mistrů, což rozzuřilo k nepříčetnosti trenéra Alexe Fergusona. Kromě několika dalších fotbalistů poznala Thomas ložnice u modela Tysona Beckforda, komika Russella Branda nebo hráče rugby Dannyho Caprianiho.

Reklama

Další články

Načítám