Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá modelka a bývalá účinkující v oblíbené britské reality show The Only Way Is Essex Maria Fowler měla v sobotu kuriozní nehodu se svým mercedesem. Naštěstí se jí nic vážného nestalo, ale drobné poranění si přeci jen odnesla. Je jím pořádná modřina u podkolenní jamky na pravé noze. Podlitiny, která po pěti dnech od nehody hraje všemi barvami, si nešlo nevšimnout, jelikož Maria si na večeri do londýnské restaurace oblékla minišaty.

Fowler, která má prý fobii z létavého hmyzu, prý zazmatkovala, když se v jejím voze objevila vosa. Ta tam přilétla otevřeným okénkem v momentě, kdy modelka stála na parkovišti.

„Měla jsem už pravou nohu venku a chtěla vystoupit. Moje auto je automat a bylo ještě v režimu jízdy. Pak dovnitř vletěla vosa a já omylem šlápla levou nohou na plyn a auto vystřelilo dopředu. Dveře mi pak přibouchly nohu a já křičela. Myslela jsem, že ji mám zlomenou,“ přiznala řidičskou chybu ještě donedávna blonďatá Maria.

Celý incident modelky, která je magnetem na trapasy a nejrůznější přehmaty, skončil nejen modřinou, ale i dvěma nabouranými vozy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám