Hlavní obsah
Článek

V době, kdy ostatní členové královské rodiny přihlíželi ve Westminsterském opatství sňatku Williama (41)a Kate (42), bývalá manželka prince Andrewa, vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson (51) odpočívala v thajské džungli. Fergie, která Buckinghamskému paláci dělá těžkou hlavu svými excesy, na svatbu totiž nikdo nepozval.

Vévodkyně ve středu v americké Show Oprah Winfrey přiznala, že těžce nesla, když se její jméno neobjevilo na seznamu hostů. „Proč mě nepozvali? Vyloučila jsem se sama svým chováním,“ litovala Fergie, jejíž dvě dcery, princezny Eugenie (21) a Beatrice (22) na svatbě nechyběly a zaujaly okolí svými odvážnými klobouky.

Připomněla, že poslední královskou nevěstou, která stanula před oltářem ve Westminsterském opatství, byla ona, když si v roce 1986 brala prince Andrewa. Už v roce 1992 si ale Fergie vysloužila pověst skandalistky, když na lechtivém snímku ukázala v celé kráse své poprsí.

Manželství po deseti letech skončilo krachem. Naposledy o sobě dala vědět, když média zveřejnila nahrávku, na níž za 40 tisíc dolarů nabízela přístup ke svému bývalému manželovi.

Reklama

Další články

Načítám