Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jitka Nováčková (31) má za sebou zážitek, na který jen tak nezapomene. A spolu s ní také Eva Decastelo (45), Eliška Bučková, Romana Pavelková a Sandra Marková. Ty všechny totiž totálně fyzicky vyčerpal sám božský Karel Gott (†80). A to tak, že se únavou válely po zemi a jen tak tak se ubránily usnutí.

Ivana Gottová se ale nemusí strachovat, že by se snad Mistr rozhodl pořídit si další děcko s jednou z mladých krasavic. Vše totiž proběhlo úplně nevinně. „Je to docela vtipná historka. Natáčeli jsme reklamu na můj nový salón, který budu otvírat ve Vodičkově ulici. A část spotu se dotáčela v hotelu Kempinski. Jenže tu noc měli na baru, kam jsme potřebovali, schůzku Karel Gott a operní hvězda Julio Iglesias, jenž v Praze zrovna koncertoval. Celý štáb i všechny dívky musely strávit několik hodin čekáním, až zpěváci prostory hotelového baru opustí,“ směje se pohledný kadeřník celebrit Tomáš Arsov, známý coby hlavní vlasový poradce z pořadu Mladší o pár let, který má například s Nováčkovou pracovní zkušenost, když ji předělal na plastovou panenku. Pěvcům se však z družného rozhovoru dlouho odcházet nechtělo, takže na plac se Decastelo, Nováčková a spol. dostaly až ve čtyři ráno.

„Bylo to jedno z nejnáročnějších natáčení,“ tvrdí Eva Decastelo. Modelky byly z čekání vyřízené tak, že se už k ranním hodinám nezdráhaly polehávat v luxusním hotelu i na zemi.

Výsledek ale stojí za to. Však si to také největší český salón zaslouží. Podnik nerozlučného parťáka Dominiky Mesarošové se má otevřít začátkem října a budou se v něm provádět mimo jiné také menší chirurgické zákroky, wellness programy, kosmetika a další zkrášlující programy. Pracovat v něm bude na čtyřicet specialistů.

Reklama

Další články

Načítám