Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes osmatřicetiletá představitelka mrchy Valerie Malonové ze seriálu Beverly Hills 90210 Tiffani Thiessen se po dlouhé době rozhodla kývnout na nabídku nafocení odvážnějších, ale přesto velmi decentních, snímků. V magazínu 'Me In My Place' tak Tiffani čtenářům odhalila nejen zákoutí svého těla, ale také vlastního bydlení.

Maminka dvouleté dcery Harper se přitom nechala přemluvit, aby ve svém domě odhodila pár svršků, a tak Tiffani pózovala třeba jen v lehké košilce nebo v kalhotkách. Přestože z herečky čiší sebevědomí, své bujnější křivky oproti většině kolegyň z Hollywoodu si prý uvědomovala vždy: „Na herečky jsou vyvíjeny určité tlaky, jak by měly vypadat a jakou mají mít velikost. Já se nikdy nedostala do velikosti 32 a ani jsem se o to nesnažila."

Možná i díky tomu se ze smyslné Tiffani stal v době, kdy hrála Valerii, sexsymbol. Její výrazně ženštější křivky oproti Kelly (Jennie Garth), Brendě (Shannen Doherty) nebo Donně (Tori Spelling) učarovaly spoustě mužů včetně jejího hereckého kolegy Briana Austina Greena, jenž má nyní za manželku krásnou Megan Fox. Brian v seriálu představoval Davida Silvera a s Tiffani několik let chodil.

Tiffani Amber Thiessen se však neproslavila jen díky slavné teenagerské sérii od Aarona Spellinga, ale její první velkou rolí byla Kelly Kapowski ve v USA velmi populárním seriálu ze školního prostředí Saved by the Bell (Konečně zvoní).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám