Hlavní obsah
Článek

Je kariéra Hany Zagorové (†75) u konce? Oblíbená zpěvačka, která posluchačům rozdává radost už celá desetiletí, stojí před velkým problémem. Její bývalý manažer Evžen Mirošovský, muž, který tvrdí, že mu Zagorová dluží majlant za jeho šaty, které mu nikdy nevrátila, chce dosáhnout spravedlnosti tím nejdrsnějším způsobem. „Budu žádat předběžné opatření, aby jí soud zakázal zpívat, dokud mi nedá, co mi dluží,“ potvrdil Super.cz Mirošovský.

Bývalý spolupracovník Zagorové na zpěvačku kydá špínu už pěkně dlouho. A nejde jen o šaty, za jejichž zápůjčku mu podle něj Hanička písnička dluží již dva milióny korun, ale i to, že mu svým zásahem údajně znemožnila vydělat na vánočním koncertu v Lucerně 2010. Obviňuje ji i z podvodu. Proto se muž, kterého Zagorová označila za alkoholika a psychicky nemocného člověka, jenž jí sám dluží peníze, rozhodl zasáhnout nejcitlivější strunu umělkyně.

„Vzhledem k tomu, že se neustále v těch šatech prezentuje v televizi i při vystoupeních, že používá plakáty a další věci, které jsem financoval já a ona mi za ně nezaplatila, budu žádat soud, aby jí zakázal vystupovat do doby, než mi uhradí dlužnou částku,“ vysvětluje svůj postoj Mirošovský.

Ten se ohrazuje proti tvrzení, že měl problémy s alkoholem. „Všude jsem ji vozil osobně reprezentativním autem, které jsem pořídil na své náklady za devět set tisíc korun, a za dvaadvacet let jsem neměl havárii. To Hanička v autě úspěšně popíjela šampíčko,“ rýpl si exmanažer pěnice, která prý raději zrušila koncert, když Mirošovský onemocněl a nemohl řídit, než aby jela s někým jiným.

Tím, že se jej Zagorová zbavila a připravila ho o očekávaný příjem, prý podlomila i jeho zdraví a dostala ho finančně na úplné dno. Má dluhy a je bez příjmů. „Málem jsem kvůli vředu vykrvácel do žaludku. A nyní žiju osm set kilometrů od Prahy na slovensko-polsko-ukrajinských hranicích u devadesátileté paní, o kterou pečuji za jídlo. Vypěstoval jsem jí brambory, česnek, cibuli, papriky, rajská jablíčka a okurky. Naštípal jsem dřevo na zimu, tak nějak vyžijeme. Podporu žádnou nemám,“ dodal zoufalý Mirošovský, který se nyní snaží stát klientem nejuznávanějšího českého advokáta u nás, Tomáše Sokola. Pokud by na nabídku Sokol kývl, šance na výhru nad Zagorovou se Mirošovskému rapidně zvyšuje.

Reklama

Další články

Načítám