Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobounká Megan Fox (37) měla oproti některým svým slavným kolegyním to štěstí, že ani během těhotenství nenarostla do výrazně větších rozměrů, a shazování poporodních kil tak pro ni bylo hračkou. Není divu, že jen tři měsíce od narození syna Noaha se mohla Megan vrhnout na focení sexy snímků do pánského časopisu Esquire.

Megan zdobí obálku únorového čísla oděná jen do maskáčové podprsenky, kalhotek a lehké košilky. Uvnitř čísla jsou přitom ještě odvážnější obrázky ve spodním prádle a kožené bundě.

Ačkoli na hereččině postavě není vůbec znát, že nedávno porodila, zatím to vypadá, jako kdyby trochu maskovala oblast bříška pod pupíkem. Na obálce ji sice odhaluje, ale zdá se být značně upravená ve Photoshopu. Jinak Fox pózuje vždy v prádle s vysokým pasem. Stejně tomu bylo i pouhý měsíc po porodu, kdy Fox fotila reklamu pro amerického distributora elektroniky a dárkového zboží Sharper Image.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám