Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní projev zpěváka Daniela Landy (55) alias kouzelníka Žita 44, který s kohoutem v podpaží šokoval na předávání cen Český slavík, dodnes názorově rozděluje českou veřejnost.

Vrátila se k němu i zpěvačka Marta Jandová, která byla hostem v dalším díle pořadu Limuzína, který můžete zhlédnout dnes večer. „To je správné, když má někdo potřebu ze sebe něco vychrlit, tak ať to klidně řekne. Samozřejmě, že my umělci máme tu možnost říct svůj názor, protože nás poslouchá hodně lidí a Dan docílil toho, aby ho poslouchalo několik miliónů lidí před obrazovkou,“ chválila zpěváka Jandová, která si myslí, že je správné lidi k něčemu vyburcovat.

Nelíbilo se jí ale, že byl Landův projev moc agresivní. „Spousta lidí, kteří by ho mohli následovat v nějakých jeho dobrých názorech, se toho polekala, ale uvidíme, jak to je, slyšela jsem názor, že chtěl, aby si lidé mysleli, že se absolutně zbláznil, protože má nějaké další plány,“ míní zpěvačka, které v projevu nevadila ani sprostá slova.

„Akorát jsem se trošku lekla toho, co šlo z jeho očí, a to ho znám osobně už dvacet let,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám