Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Hrubešová (52) patřila svého času k herečkám, které s nahotou před kamerou problém rozhodně neměly. Diváci se tak jejím tělem jen v rouše Evině mohli pokochat ne v jednom, ale hned v několika snímcích, ve kterých mladá Markéta odhodila stud, hned vzápětí spodní prádlo a předvedla podívanou, nad kterou všichni příznivci velkých vnad zakřičeli blahem.

Ať už se jednalo o film Andělské oči z roku 1994, ve kterém kromě kukadel dvaadvacetiletá Markéta předváděla hlavně své bujné poprsí, nebo o snímek Oznamuje se láskám vašim z roku 1988, kde se ve svých šestnácti letech cele odhalila před hereckým kolegou Lukášem Vaculíkem (61), nebylo to herectví, které na Markétě zaujalo.

Zmíněné dva snímky ovšem ani zdaleka nebyly jedinými, ve kterých se diváci mohou na Markétu podívat v celé její kráse. Mezi další patří například Sedím na konári a je mi dobre (1989) nebo třeba Golet v údolí (1994).

Reklama

Další články

Načítám