Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá snoubenka režiséra Filipa Renče (58), produkční Jarmila Tabačková přezdívaná Jerry, předvedla svoji dcerku. "Naše Viktorie už je velká holčička, je jí šestnáct měsíců," řekla Super.cz Jerry, která dcerku přivezla ukázat bývalým kolegům z Hudebního divadla v Karlíně.

"Návrat do práce ještě neplánuju, možná tak za půl roku. Zatím to cítím tak, že bych měla být co nejvíc s malou, která je ve věku, kdy mě nejvíc potřebuje," míní Jerry, která žije s bývalým fotbalistou Ivem Ulichem, jenž se nyní věnuje podnikání. Ale nevzali se. "Zatím ne, ale možná to ještě přijde," krčí rameny Jerry.

S partnerem je šťastná. "Máme takový klidný vztah," usmívala se spokojeně s dcerkou v náručí Jarmila, která už je zase štíhlá, jako bývala před narozením dcery. "Ráda sportuju, ráno si jdu aspoň na dvacet minut zaběhat a malou pohlídá tatínek. Má samozřejmě taky ke sportu vztah. Teď jsme spolu byli na olympiádě, na dovolenou s Viktorkou se teprve chystáme," dodala.

Jarmila žila šest let s Filipem Renčem, dokonce byli zasnoubeni. Rozešli se před třemi lety. Spekulovalo se i o jejím vztahu s Václavem Noidem Bártou. Ani jeden ho nikdy nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám