Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant a herec Ondřej Brzobohatý (41) se pustil do hubnutí. "Už mám dole devět kilo," pochlubil se Super.cz Ondřej. A to začal jen pár měsíců před prázdninami. "Naštěstí mám dobré geny po tátovi, tak to jde skoro samo," usmíval se. Radoslav Brzobohatý (†79) skutečně vypadá i v osmdesáti skvěle.

"Žádnou dietu nedržím. Normálně jím jednou týdně jako modelky," smál se. "Ne, to byla fakt legrace. Hodně cvičím, do toho jsem pokud možno co nejvíce venku se psy," vysvětlil.

A proč se vůbec do hubnutí pustil, když předtím rozhodně nebyl obézní? "Tak trochu to bylo kvůli seriálu Gympl. Chci vypadat na obrazovce dobře," upřesnil s tím, že všichni víme, že kamera přidává sedm kilo.

Kvůli seriálu odmítl i nabídku, aby tančil ve StarDance. "To už bych tam teď musel denně trénovat. Ale neříkám, že to nechci dělat nikdy. Tanec se mi docela líbí, tak doufám, že mě osloví příště," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám