Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennie Garth (40) alias Kelly z Beverly Hills má nového chlapa. Blonďatá kráska se po 11 letech rozvádí, ale samotou moc dlouho netrpěla.

Všudypřítomní paparazzi ji načapali na romantické procházce s úspěšným fotografem Noahem Abramsem, kterého sympatická kráska poznala díky společným kamarádům.

Jennie Garth měla jako matka tří dětí velký strach ze samoty. S manželem Peterem Facinellim jim to už hodně dlouho neklapalo. Až letos na jaře se Facinelli rozhodl požádat o rozvod a herečka připustila, že to nakonec bylo to nejlepší možné řešení.

„Není jednoduché žít sama se třemi holkami, ale je to opravdu to nejlepší, co momentálně můžeme pro své děti udělat,“ nechala se tehdy slyšet herečka.

Nyní se zdá, že našla toho správného parťáka nejen pro své děti. S fotografem Abramsem to sličné blondýnce moc sluší a pár měsíců po rozpadu manželství opět září štěstím.

Reklama

Další články

Načítám