Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro svou severoamerickou část turné Born This Way Ball Tour si Lady Gaga (38) připravila pár zbrusu nových kostýmů na pódia. Ačkoli se koncem minulého roku zlobila na média, že tolik řeší její oproti minulosti kypřejší postavu, do diet se nepustila. Zároveň ale ani neumírnila své návrháře. Gaga si zkrátka oblékne na sebe takřka cokoli.

Během svého prvního koncertu (ze dvou zcela vyprodaných) v kanadském Vancouveru zpěvačka nešetřila parukami, ani šíleným ‚ohozem‘.V tamní Rogers Aréně vystoupila s 25 songy v neuvěřitelných 19 obměnách svých kostýmů.

Nechyběly šaty připomínající její slavný model ze syrového masa, latexové komplety, podivně střižené šaty s kanýrem kolem boků, bílé ultrakrátké mini s průstřihy nebo podprsenka s přidělanými pistolemi. Nouze nebyla o lascivní pohyby ani vystrčená pozadí do publika.

Horší je, že Gaga má stále těžší něčím překvapit, jelikož už vyzkoušela téměř vše. Jak dlouho ještě dokáže své příznivce bavit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám