Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bulvární superstar těchto dnů Ornella Štiková (31) měla dobře vymyšlený plán, jak oškubat Josefa Koktu (55), manžela Gábiny Partyšové (45). Zdá se, že se ale přepočítala. Podnikatel, se kterým přišla vypočítavá blondýna do jiného stavu, není totiž vůbec tak movitý, jak se těhulka domnívala.

Je pravda, že jakmile Kokta zjistil, že čeká se Štikovou dítě, tak jí a její rodině přislíbil tučné alimenty. S placením to ale tak horké nebude. Není žádným tajemstvím, že na tom podnikatel není finančně tak dobře, jako v minulosti. Kokta před lety získal stamiliónový podíl prodejem vydavatelství Česká hudba, o pohádkové bohatství ale obchodováním na burze během finanční krize přišel.

O manželově nelichotivé finanční situaci se nebojí mluvit ani Gábina Partyšová. „Teď doma vydělávám já. Musím se otáčet, abych naplnila rodinnou kasu,“ říká moderátorka pořadu Top Star.

S bývalou manželkou Alenou Koktovou (45) sedm let od rozvodu zatím nedořešil majetkové vyrovnání. „Pepa Kokta odmítl jednorázové vypořádání, a tak měl dětem i bývalé ženě jejich podíly deset let splácet,“ prozradil deníku Blesk dobře informovaný zdroj. „Se splácením je ale už delší dobu ve skluzu. Všichni se diví, že mu to Alena trpí,“ uvedl informátor.

Exmanželka, která má s Koktou dvě děti Josefa (18) a Alenu (25), existenci dluhů nevyvrátila. „Nezlobte se, to je naše soukromá věc, do které nikomu nic není,“ řekla Blesku Koktová.

Jak to tak vypadá, Ornella a její matka se tučných měsíčních alimentů jen tak nedočkají.

Reklama

Další články

Načítám