Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějaký čas si o tom šuškali vrabci na střeše a teď je to potvrzené. Britney Spears (42) nezaujala v porotě amerického X Factoru, a tak se její působení pro příští řadu ruší. S ním ale i smlouva na 15 miliónů dolarů, které by jinak zpěvačka za smluvené tři řady dostala.

Producent a zakladatel soutěže Simon Cowell (53) si představoval, že ke spolupráci přemluvil střeštěnou a zábavnou Britney, místo toho dostal jen nudnou panenku, která nebyla schopná ze sebe vypáčit emoce, ani výstižné a nápadité hodnocení účastníků.

„Britney a její tým už věděla, že je nepravděpodobné, ale byla znovu oslovena jako porotkyně. Producenti už připravují změny pro příští sezónu,“ sdělil zdroj ze štábu soutěže.

Už dnes je jasné, že výměnou projdou minimálně články poroty. Kromě Britney Spears také hudební producent L.A. Reid (56). Naopak nejmladší Demi Lovato (20) překvapila svou bezprostředností, a tak pro ni jsou nejspíš dveře do další řady otevřené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám