Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanna Bagová (18) prochází nejkrásnějším obdobím v životě. Poté, co slovenská zpěvačka s ukrajinskými kořeny zvítězila v soutěži Hlas ČeskoSlovenska, se dozvěděla další šťastnou novinu - její maminka Marianna je v jiném stavu.

„Je to tak. Máme z toho obrovskou radost. Možná, že se narodí další zpěvák nebo zpěvačka," potvrdila Super.cz informaci Bagová.

Příliš konkrétně se ale Ivanna o těhotenství své matky nechtěla vyjadřovat. Jednak by nerada tuto šťastnou skutečnost zakřikla a zároveň toho o matčině požehnaném stavu příliš neví. „Mamina mi ani nechtěla říct, v jakém je měsíci. Vážně bych to nechtěla rozmazávat přes média," vysvětluje.

Je pravda, že si rodina Bagových šťastné období zaslouží. Donedávna se jim totiž lepila smůla na paty. Ivanna nikdy nepoznala svého biologického otce. Do svých čtrnácti let žila se svými prarodiči na Ukrajině bez matky, která vydělávala jako servírka a uklízečka v Čechách a na Slovensku. Až v posledních letech se její matka postavila na vlastní nohy, našla si nového přítele a nastěhovala si Ivannu s bratrem na Slovensko.

Bagová v současnosti pendluje mezi Slovenskem a Českem, kde natáčí skladby do svého debutového alba. 25. srpna Ivannu čeká s jejím osobním manažerem a mentorem Michalem Davidem první společný koncert v Brně.

Reklama

Další články

Načítám