Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začínající módní návrhář Mike Zachevar do šoubyznysu ještě pořádně ani nevstoupil a už si proti sobě poštval pěknou řádku hvězd.

Zachevar uspořádal svoji první módní přehlídku a hned lítaly blesky. Na propagační materiály si vyvěsil jména jako Monika Absolonová (47), Tereza Zimová a další hvězdy, které s přehlídkou neměly nic společného. Když to Zimová zjistila, slušně požádala jeho asistentku, aby její jméno i jméno Moniky z webových stránek smazala.

"Pan Zachevar si mě předtím dvakrát objednal na přehlídku a vždycky to zrušil, protože se náhle nekonala. Přišla jsem kvůli tomu o jiné kšefty. A pak si mě napíše na stránky k akci, na kterou mě vůbec nebookoval," řekla Super.cz rozčilená Zimová.

"Když jsem se ozvala, začal na mě hulákat a nazývat mě těmi nejsprostšími slovy včetně dámského přirození. Takhle se mnou v životě nikdo nejednal, a to nejsem v šoubyznysu zrovna krátce," vysvětlila Zimová.

"Stejně naštvaná byla i Monika, která také okamžitě chtěla stažení svého jména ze stránek," dodala Zimová.

Kateřina Průšová (40) Zachevarovi fotila jeho první kampaň. Nyní ale také již nemají dobré vztahy. "Zachoval se vůči mě velmi sprostě. Nechci s ním mít již nic společného a byla bych raději, aby se o něm v souvislosti s mým jménem vůbec nepsalo. Špatná reklama je taky reklama a já mu v tom pomáhat nechci," uzavřela Průšová.

Reklama

Další články

Načítám