Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Gisele Bündchen se i ve dvaatřiceti udržuje na absolutní modelingové špičce. Jako nejlépe vydělávající modelka světa si může určovat, jakou zakázku vezme a která je už pro ni málo lukrativní a zajímavá. Kampaň pro luxusní značku šperků David Yurman je však prestižní záležitost, a tak jí Gisele propůjčila svou tvář, která je nádherná i bez vrstvy líčidel a make-upu. V nové reklamě se můžete přesvědčit sami.

V hlavní roli Gisele a luxusní šperky, ve vedlejší pak černý kůň, pláž v Malibu a mořské vlny. Černobílá reklama s podmanivou hudbou dokazuje, že pro Gisele jsou líčidla zbytečností, bez které by se klidně obešla. Vyniknout mohou alespoň její hezké pihy na nose.

Modelka se ve videu ukázala i v bikinách, v nichž však ještě nebylo příliš zřetelné její těhotenské bříško. Gisele totiž čeká druhé dítě se svým manželem Tomem Bradym, s nímž má již dvouletého syna Benjamina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám