Hlavní obsah
Článek

Josef Kokta prolomil hradbu mlčení a promluvil o své zapeklité situaci, kdy je jeho milenka Ornella Štiková podle všeho těhotná právě s ním! Manžel moderátorky Gabriely Partyšové (45) mluvil pomalu, potichu a zničeně. „To už se v tomhle stádiu pozná, že jsem otcem?“ ptal se, čímž prakticky potvrdil, že s devatenáctiletou slávychtivou dívkou měl intimní poměr.

„Nebudu se k tomu vyjadřovat. Jestli je pravda to, co tvrdí, netuším,“ řekl Super.cz Kokta. „Ať si jede svou kampaň, udělejte z ní slavnou, jak si to přeje,“ utrousil unaveně manžel Gábiny.

„Nestojí mi za to o tom mluvit. Co já vím? To už dovede teď někdo určit, že budu otcem já? Když to tvrdí, ať si to tvrdí,“ řekl Kokta. Zásadně ale odmítá, že by kvůli slávychtivé a vdavekchtivé dívce, která se nejdříve snažila udělat známou přes Tomio Okamuru, opouštěl rodinu. „To je kravina. Na to už jsem příliš starej, abych něco takového dělal. Nepřichází v úvahu, abych Gábinu měnil za jinou ženskou, nerozbiju rodinu,“ dodal Josef Kokta nekompromisně.

Reklama

Další články

Načítám