Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Koňaříková Salamé je těhotná. S manželem, producentem Fadym Salamé se těší podle informací Super.cz na druhého potomka. Manželé mají čtyřletou dceru Lily. Moderátorka údajně začíná třetí měsíc těhotenství.

Lucie byla viděna čtenářem Super.cz v pražské porodnici U Apolináře. "Byla u porodníka Pařízka. Je v prvním trimestru," napsal čtenář. "Nebudu to komentovat. Chodím k hodně lékařům. S doktorem Pařízkem spolupracuji a jsme přátelé," řekla Super.cz Lucie.

Není divu, že Lucie nebyla konkrétnější. Nastávající maminky do třetího měsíce těhotenství zpravidla zarytě mlčí kvůli probíhajícím zdravotním testům a nechtějí to zakřiknout.

Lucie před dvěma týdny moderovala slavnostní otevření realitního projektu v pražské Libni. Na pódiu se jí udělalo nevolno a málem nedokončila vstup. Sváděla to na horké počasí. Málokdo tehdy tušil, že jde o těhotenskou nevolnost.

Reklama

Další články

Načítám