Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) je aktuálně doslova na roztrhání. Kromě toho, že před pár dny dotočila novou komedii Zdeňka Trošky Babovřesky a intenzivně pracuje na novém albu, kývla nedávno na natočení titulní písně pro nový animovaný trhák s názvem Rebelka. Výsledkem je nádherná píseň s názvem Kdy vzlétnu já, která má už i svůj kouzelný videoklip. Animovaný snímek pro celou rodinu vypráví příběh skotské princezny Meridy, která je zdatnou a neohroženou lučištnicí a poněkud vzpurnou dcerou královských rodičů.

Z nabídky natočit filmovou píseň byla Lucka velmi nadšená: “Pohádky jsou moje srdcová záležitost. Podobnou příležitost nazpívat písničku k disneyovce Na vlásku jsem musela bohužel před časem odmítnout, protože jsem zrovna odlétala do Kanady. Rebelka mi ale sedí jako ulitá, takže teď už chápu, že všechno zlý je vždycky pro něco dobrý. Písnička Kdy vzlétnu já má v sobě energii, irskou příchuť, vítr a pohyb. Přesně moje gusto," dodává k samotné písni Lucka.

Klip k songu se natáčel dva dny a jednu noc na polském hradě Bobolice, kde vznikaly hned čtyři verze klipu najednou - rumunská, maďarská, polská a ta česká.

„Kostým a scénář měl na svědomí tým Disney. Oblékli mi takové krátké šaty, na můj vkus až moc krátké. Tak jsem si pod ně vybojovala alespoň své oblíbené džínové kraťasy,“ uvádí s úsměvem Lucka, která by nerada, aby vykouklo něco víc, než je nutné, a dodává: „Holky, které písničku zpívaly pro jiné země, za sebou měly různě pestrou a dlouhou kariéru. Jedna zpívá víc vážnou hudbu, jedna dance a nejmladší Polka teprve začíná a má tudíž všechno před sebou. Moc mě bavilo sledovat, jak pracují. Něco okouknete, něco vyškrtnete a pak jdete na řadu a odkoukávají zase ty druhé,“ dodává k natáčení zpěvačka a pyšná maminka osmiměsíčního syna Matyáše.

Animovaný film Rebelka vtrhne do českých kin 16. srpna a podle ukázek, které můžeme vidět jak v novém klipu Lucky, tak i v již zveřejněných trailerech, je nadmíru jasné, že se na nás valí další filmový trhák, do kterého se celý svět okamžitě zamiluje.

Reklama

Další články

Načítám