Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Peštová (53), která patří mezi špičky světového modelingu, se už zanedlouho objeví v roli, ve které jsme ji ještě neviděli. Od podzimu ji budeme vídat jako moderátorku kulinářské show MasterChef, kterou budou vysílat Nova a Markíza.

Překvapená byla i sama modelka, která je sice zvyklá dostávat jednu prestižní pracovní nabídku za druhou, ale rozhodně ne tohoto druhu. „Nabídka Novy a Markízy mě zastihla nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. Přiznám se, že jsem byla velmi překvapená, protože moderování pro mě není běžnou záležitostí,“ svěřila se Daniela se svými pocity.

Jak ale dodala, je zapálenou kuchařkou, takže na nečekanou nabídku s radostí kývla. „Chvíli jsem váhala, ale zaměření této show je mou srdeční záležitostí a to v podstatě rozhodlo. Mé blízké okolí o mně ví, že jsem vášnivá milovnice vaření a zdravého stravování. Kuchyně je mým oblíbeným místem a nevyhýbám se v ní ani experimentování. Už několik let sleduji kulinářské trendy. Proto být součástí této show je pro mě velkou výzvou a už se velmi těším,“ řekla Peštová.

Vítěz, který z řad amatérských kuchařů, jež budou hodnotit tři profesionální šéfkuchaři Jiří Štift, Radek Šubrt a Martin Korbelič, vzejde, získá víc jak milión korun a možnost vydat prestižní kuchařku s vlastními recepty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám