Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) neodmyslitelně patří k seriálu Vyprávěj, kde hraje jednu z hlavních rolí, Evu Dvořákovou. Za téměř čtyři roky, co se seriál natáčí, už si stihla zahrát stydlivou studentku, ostřílenou mámu malého Honzíka a v poslední sérii, kvůli které si s ní maskérky pořádně vyhrály, se předvede už jako babička. Stihla toho ale mnohem víc, například ukázat se nám hned ve třech plavkových variacích, při pohledu na něž se díky Andreiným vnadám divákům u televizních obrazovek tajil dech.

Poprvé se Andrea v retro plavečkách předvedla v dílech, ve kterých Dvořákovi zavítali poprvé k moři. Další ukázka její luxusní postavy diváky čekala hned v následující třetí sérii, kdy se natáčelo u Máchova jezera. Tehdy Andrea všechny oblažila duhovými dvoudílnými plavkami.

Největším skvostem jsou však jednodílné květované plavky, které sice z Andreina štíhlého, obdařeného těla neodhalily zdaleka nejvíc, ale herečka v nich vypadala opravdu neuvěřitelně. O tom se ostatně diváci Vyprávěj přesvědčí už na podzim, kdy nová řada přijde na obrazovky. Malou ochutnávku ale přinášíme už nyní.

Reklama

Další články

Načítám